Fun
Teambuilding
Behendigheid
Kennis
Adrenaline

Citygame The Target

vanaf € 21,00 per persoon | Duur: 3 uur

Gloednieuw en een ware hit!

City game | The Target in het kort: Een gevaarlijke gangster (the target) is ontsnapt uit de gevangenis en is op rooftocht. In de stad (of het bos) probeert de gangster zijn slag te slaan en een miljoen bij elkaar te roven. Kan jouw politieteam hem neerschieten voor hij met de buit aan de haal gaat? Achtervolg de dief met de interactieve kaart op jullie mobiele scherm. Maar pas op: hij kan mijnen droppen en stoorzenders plaatsen om jullie te dwarsbomen! Vangen jullie de gangster of is hij jullie te slim af?

The Target is een spannend achtervolgingsspel dat ideaal is voor een vrijgezellenfeest, bedrijfuitje of een teambuilding. Ook vriendengroepen of families die houden van een goede dosis actie en spanning zullen van deze activiteit genieten.

Spelverloop

De deelnemers worden opgedeeld in 1 gangster-team en 2 tot 5 politieteams. Iedere groep krijgt een tablet mee met een interactieve kaart van de stad. Hierop zie je de locatie van de politieteams en die van de gangster. Echter wordt de locatie van de gangster maar één keer in de zes minuten doorgegeven, terwijl de gangster elke drie minuten een update krijgt. Daarnaast hebben jullie de beschikking over een afstandsmeter. Deze slaat rood uit als je dicht bij de gangster bent.. dé mogelijkheid om the target neer te schieten. Maar let op: de gangster laat zich natuurlijk niet zomaar vangen. Ook hij heeft een geweer en kan terugschieten.

De gangster wint het spel door genoeg buit te verzamelen. De gangster moet daarom objecten oppikken, met die objecten misdaden plegen, en zo per gepleegde misdaad een beloning te ontvangen totdat dit minimaal een miljoen is. Hij wordt op de hielen gezeten door verschillende politieteams die hem proberen neer te schieten.

De gangster heeft om zich te beschermen een aantal verdedigingsmiddelen. Zo heeft hij de beschikking over 3 mijnen, 2 stoorzenders, een kogelvrij vest en een geweer…

Meerdere keren te spelen!

Mocht de gangster binnen een half uur zijn neergeknald, dan gaan we natuurlijk op zoek naar een nieuwe gangster.. of revenge! Er zijn dus meerdere spellen te doen in dit tijdsbestek.